O‘ZBEK XALQ QO’SHIQLARI TURLARI VA ULARNING G’OYAVIY-BADIIY XUSUSIYATLARI HAMDA TARBIYAVIY AHAMIYATI - Qodirov Shuxrat Xuddiyevich; Nurullayev F.G. (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O’zbek xalq qo’shiqlari turlari va ularning g’oyaviy-badiiy xususiyatlari va tarbiyaviy ahamiyati. Xalqning manaviy va moddiy turmush tarzi, va ularning goyaviy-badiiy xususiyatlari, axloq mezonlari, o’tmishi, buguni va kelajagi, manaviy hayotga bo’lgan qiziqish va intilishlarini va tarbiyaviy axamiyatini namoyon etishda muhim vosita bo’lib xizmat qilishi haqida so’z borgan.