INTERNET PROVAYDER SAYTLARIDAN FOYDALANISH - Mahkamova Maftuna Odiljon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Ushbu maqolada internet provayder saytlarining mijozlar uchun ahamiyati, ularning funksiyalari va qulayliklari tahlil qilingan. Internet xizmatlarini boshqarish va texnik yordamni taqdim etish imkoniyatlari ta’kidlangan.