АБДУРАҲИМ ЮСУФЗОДА ВА БУХОРО ХАЛҚ СОВЕТ РЕСПУБЛИКАСИ ПРОКУРАТУРАСИ РИВОЖЛАНИШИ - Давлетов Дилмурод Давлетович (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада 1920 йилларда Бухоро Халқ Совет Республикаси ҳудудида олиб борилган суд-ҳуқуқ ислоҳотлари, прокуратура органларининг ташкил этилиши, миллий прокурор раҳбарлар ҳақида қисқача баён этилган.