QO’QON XONLIGI ME’MORCHILIGI AN’ANALARI - To'rayeva Aziza (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Xalqimizning madaniy-ma’naviy boyliklari va milliy qadriyatlarini to’la, oqilona egallash va rivojlantirish hozirgi avlodning vazifasidir. Gap o’tmish madaniy-ma’naviy boyliklariga ega bo’lishdagina emas, balki uni chuqur egallab, yangi yuksak bosqichga ko’tara bilishdadir. Mazkur maqolada Qoʻqon xonligida me’morchilikning rivojlanishi haqida so`z yuritilgan.