ZAMONAVIY ROBOTOTEXNIKA VA UNING FIZIKAVIY ASOSLARI - Nafasova Gulnoza Baxtiyorovna; Usanboyev Azizbek Furqat o’g’li; Qoraboyeva Aziza Xonimqul qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada robototexnika haqida tushuncha, O’zbekistonda robototexnikaning rivojlanishi va takomillashishiga yaratilgan shart-sharoitlar hamda, robototexnikada fizikaning ahamiyati tog’risida ma’lumotlar keltirilgan