IQTISODIYOT YO‘NALISHI METODIKASI VA TA’LIM TEXNOLOGIYALARI - Normuminov Salohiddin Sohibjonovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yangilanayotgan O‘zbekistonda umumiy o‘rta ta’lim maktablarida iqtisodiy fanlarni o‘qitish yangi bosqichga ko‘tarish, sifatli ta’lim berish imkoniyatlarini oshirish, maktab o‘quvchilarida iqtisodiy va tadbirkorlikka oid bilim ko‘nikmalarini rivojlantirish, dars mashg‘uloti davomida foydalaniladigan ta’lim metodlari, ta’lim sifatini oshirish yo‘lidagi fikr- mulohazalar bildirilgan hamda tavsiyalar berilgan.