RAQAMLI DIPLOMATIYA: YANGI "YUMSHOQ KUCH" VOSITALARI - Muxtarov F.M.; Sattorov Nazarbek Odiljonovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: "Raqamli diplo - Matiya" deb nomlanuvchi yangi "yumshoq kuch"vositasi o’rganilmoqda. Muallif yuqori texnologiyalarning rivojlanishi va dunyodagi kuchlarning global muvozanati "yumshoq kuch" ning eng sezgir va o’zgaruvchan tarkibiy qismi sifatida "raqamli diplomatiya"tushunchasini kengaytiradi degan xulosaga keladi.