MAHALLIY BUDJET DAROMADLARI HISOBI VA HISOBOTINI TAKOMILLASHTIRISH - Baltayev Jasurbek Erkinovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasida mahalliy budjet daromadlari hisobi va hisobotini takomillashtirish hamda uni takomillashtirishning ilmiy-nazariy asoslari, davlat byudjeti barqarorligi ta’minlashda mahalliy byudjet daromadlari hisobini tutgan o‘rni, ularning afzalliklari va kamсhiliklari, milliy va jahon amaliyotida biznesni ro’yhatga olish holati tahlili, mavjud to‘siqlar va muammolar haqida atrofliсha to‘xtalib o‘tilgan.