INGLIZ TILIDAGI BA’ZI DINIY TERMINLARNING MORFOLOGIK XUSUSIYATLARI - Mavlonov Otabek Anvarovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ingliz tilidagi diniy terminlarning strukturaviy xususiyatlari o‘rganilib, ularning morfologik, fonologik va sintaktik xususiyatlariga e’tibor qaratiladi. Keng qamrovli adabiyotlarni o’rganish va tanlangan diniy matnlarni batafsil tahlil qilish orqali tadqiqot diniy lug’atni umumiy ingliz tilidan ajratib turadigan asosiy namuna va xususiyatlarni aniqlaydi.