DORIXONA SHAROITIDA TAYYORLANADIGAN DORI TURLARI VA ULARNING FARMOKOPIYAVIY TAHLILI - Nazarova Aziza Rustamjonovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Dorixona sharoitida tayyorlanadigan dori vositalari, bemorlarning sog'lig'ini tiklash va kasalliklarni davolashda muhim rol o'ynaydi. Dori vositalarining tayyorlanishi, ularning sifatini, samaradorligini va xavfsizligini ta'minlash uchun qat'iy standartlarga asoslanadi. Ushbu maqolada dorixona sharoitida tayyorlanadigan dori turlari va ularning farmakopiyaviy tahlili haqida batafsil ma'lumot beriladi.