RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TALABALARNING TEXNOLOGIK KOMPETENTLIGI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Xolmuminov Tohir Zayilivich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar asosida talabalarning texnologik kompetentligini rivojlantirish metodikasini takomillashtirish masalalari ko'rib chiqiladi. Raqamli texnologiyalarni ta'lim jarayoniga keng joriy etish orqali talabalarning texnologik bilim va ko'nikmalarini oshirish usullari va amaliyotlari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning ta'lim samaradorligiga ta'siri hamda ularni joriy etishda duch kelinadigan muammolar va ularni hal etish yo'llari ko'rib chiqiladi.