LEKSIKOGRAFIYA TILSHUNOSLIKNING MUHIM TARKIBIY QISMI SIFATIDA - Ernazarova Fotima Yusuf qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek va ingliz tillarida leksikografiyaning o’rni, tillardagi faol leksik birliklar va ularning leksik-semantik xususiyatlari nimalardan iborat ekanligi haqida ma’lumotlar beriladi.