MUSIQA FAOLIYATI ORQALI MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI IJODIY RIVOJLANTIRISH - D. I,Axmedova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim jarayonida musiqa faoliyati orqali maktabgacha yoshdagi bolalarni ijodiy rivojlantirish masalalari yoritilgan, musiqiy faoliyat turlarining ko‘rinishlari haqida ma’lumot berilgan.