PAST BOSIMLI GIDROUZELDAGI SUV OLISH NUQTALARINING HISOBI (Beshariq gidrouzelining kobdun suv olish inshooti misolida) - U.Ravshanov; F.Yanvarov; Sh.Absalomov (PEDAGOGS, 2024)
Аnnotatsiya. Beshariq gidrouzelining Kobdun asosiy suv olish inshootidagi zatvorlarni bosim orqali ochilish balandligini boshqargan xolda oraliqlardan o‘tadigan suv sarfi aniqlangan. Aniqlangan suv sarflari hozirgi holatdagi gidropostlarda o’lchangan suv sarflari bilan solishtirilgan.