MIRZO ULUG’BEK-DAVLAT ARBOBI VA BUYUK OLIM - Atabaeva N.M.; Sodiqova M.S.; Abduraimova Umidabonu Mansurjon qizi; Qo’chqarova Farog’at Fayzullo qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk olim va davlat arbobi Mirzo Ulug’bek O’zbek astranomi, matematigi, tarixchisi, geografigi, musiqa ilmi ustasi va shu bilan birga davlati rivojiga qo’shgan hukmdorligi to’g’risida ma’lumot berilgan.