INFORMATIKA DARSLARIDA BILIMNI TEKSHIRISH USULLARI - Jo‘raboyeva Dilafruz (PEDAGOGS, 2024)
Informatika darslarida bilimni tekshirish usullari ta'lim jarayonining muhim qismidir. Ushbu maqolada informatika fanidan talabalarning bilimini baholashda qo'llaniladigan turli metodlar, masalan, test sinovlari, amaliy ishlanmalar va nazariy topshiriqlar ko'rib chiqiladi. Har bir usulning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi, shuningdek, ularning samaradorligini oshirish uchun tavsiyalar beriladi.