TEYENO’RINOPLASTIKA: ESTETIK VA FUNKSIONAL JIHATLAR - Komilov Javlonbek Ravshanbek o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqolada teynoʻrinoplastika sohasidagi eng yangi tadqiqotlar, estetik va funksional jihatlari hamda zamonaviy jarrohlik amaliyotlarining roli tahlil qilinadi. Ushbu amaliyotning insonning tashqi ko‘rinishini yaxshilash, shuningdek, nafas olish faoliyatini tiklashdagi ahamiyati ilmiy manbalar asosida keng yoritilgan. Maqolada teynoʻrinoplastikaning texnik xususiyatlari, davolash jarayonining murakkabligi va natijadorligi masalalari chuqur tahlil qilinib, estetik va funksional ko‘rsatkichlarning bir-biri bilan uzviy bog‘liqligi ilmiy dalillar bilan asoslangan.