KORXONA XARAJATLARI VA FOYDASI, ULARNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Shaxidova Dilafruz Muxtarovna; G’afforova Diyora Rahimjon qizi; Hakimova Hilolaxon Husniddin qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada korxona xarajatlari va foydasining  ahamiyati,ularning turlari va bugungi kunda biznes uchun qanday muhim rol   o‘ynashi samarali boshqarish va foydani maksimal darajaga yetkazish, shuningdek,raqobatbardoshlikni oshirish va moliyaviy barqarorlikni oshirish yoritilgan.