3D BIOPRINTER YORDAMIDA CHOP ETISH JARAYONIDA YUZAGA KELGAN XATO VA KAMCHILIKLAR VA ULARNI TUZATISH - Mamanazarov Akbar Nizom o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Maqola annotatsiyasi: 3D bioprinting texnologiyasining jadal rivojlanishi regenerativ tibbiyot va to‘qimalar muhandisligida yangi chegaralarni ochib, terapevtik qo‘llanmalar uchun murakkab biologik tuzilmalarni yaratish imkonini berdi. O'zining istiqbolli salohiyatiga qaramay, bioprinting jarayoni o'z-o'zidan bosilgan konstruktsiyalarning yaxlitligi va funksionalligini buzishi mumkin bo'lgan xato va kamchiliklar bilan to'la.