ХАЛҚ ОҒЗАКИ ИЖОДИ - ЁШЛАРГА МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАРБИЯ ВОСИТАСИ - Madaliyev Asqarali Yigitaliyevich, (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Ёшларга маънавий-ахлоқий тарбия бериш жараёнида халқ оғзаки ижоди намуналаридан фойдаланишнинг педагогик асосларини ўрганиш.