XORIJIY TILLARNI O‘RGANISHNING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Kenjaboev Shokir Abdulxalimovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada  Respublikamizning  dunyo  hamjamiyatiga integratsiyalashuvida  xorijiy  tillarni  mukammal  va  puxta  egallagan  yetuk mutaxassis kadrlarni tayyorlash vazifalari va uning ahamiyati bayon etilgan.