АЙБГА ИҚРОРЛИК ТЎҒРИСИДА КЕЛИШУВ ТУЗИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Ражабов Бекзод Халимович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада айбини тан олиш ҳақида келишув тузишга оид назарий ва амалий муаммолар, уларнинг ечимига бағишланган фикрлар илгари сурилган. Айбини тан олиш ҳақидаги келишувнинг мазмун-моҳияти, унинг ўзига хос хусусиятлари кўрсатиб берилган.