O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI YALPI ICHKI MAHSULOTI O‘SISHIDA KICHIK BIZNESNING TA’SIRI - O’rinboyeva Sarvinoz Azim qizi; Abduholiqova Munisa Rayimqul qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Respublikamizning Yalpi ichki mahsuloti o‘sish dinamikasi, unda kichik biznesning o‘rni va ijobiy ta’siri tahlil qilinadi. Bunga ko‘ra, Yalpi ichki mahsulot o‘sishida kichik biznesning ta’sir kuchi yuqori ekanligi va ijobiy ta’siri aniqlandi.