KICHIK YOSHDAGI OʻQUVCHILARNI NUTQINI OʻSTIRISH YOʻLLARI VA VAZIFALARI. OʻQUVCHILAR NUTQIGA QOʻYILADIGAN TALABLAR - Muxiddinova Yulduz (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Kichik yoshdagi oʻquvchilarni nutqini oʻstirish yoʻllari, usullari va vazifalari haqida ish olib boriladi. Hozirgi kunda o’quvchilar nutqiga qo’yilgan talablar va o’rgatish usullari haqida.