RAHBAR SHAXSNING KOMMUNIKATIV VA TASHKILOTCHILIK QOBILIYATLARI - Aliyev S.; Alimirzayev N. (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya  Ushbu maqolada bugungi rahbar qanday bo‘lishi, rahbarning individual va boshqaruvchanlik va qaror qabul qilishi to‘g‘risida shuningdek komunnikativlik va tashkilotchilik qobiliyatlari qanday bo‘lishi kerakligi to‘g‘risida fikr yuritilgan. Shuningdek zamonaviy rahbar shaxsining psixologik xususiyatlari qanday bo‘lishi boshqaruvda nimalarga e’tibor berish kerakligi to‘g‘risida bafurja to‘xtalib o‘tilgan.