“DARYOLAR SUV REJIMIGA ATMOSFERA YOG‘INLARINING TA’SIRI” - Avliyoqulov Muxammad Mustafo o‘g‘li; Pirimov Nodirbek Anvar o‘gli (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atmosfera yog‘inlari, daryolar, daryolar suv rejimi, daryolar suv sathiga yog‘inlarning ta’siri, iqlim omillar keltirilgan.