SPORT MASHG‘ULOTINING ZICHLIGI VA JANGOVAR-JISMONIY MASHQLARNI O‘RGATISHDA JISMONIY YUKLAMA - Mirzakulov Akrom Gafurjanovich; Mirzaxalilov Abror Xabirullayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Shaxsiy tarkibning ish qobiliyati saqlanishi va maxsus kasbiy sifatlarining shakllanishini ta’minlashda jismoniy tayyorgarlik muhim o‘rin tutib, xodimlar jangovar tayyorgarligini ushlab turishning asosiy elementlaridan biri hisoblanadi.