JISMONIY TARBIYA VA SPORT — KASALLIKLARDAN HIMOYA QILISHNING MUHIM VOSITASI SIFATDA - Mirzakulov Akrom Gafurjanovich; Mirzaxalilov Abror Xabirullayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Sog’lomlashtirish yer kurrasida dolzarb muammo bo’lib, uning vositalaridan hamma o’z hayoti davomida imkoniyat darajasida foydalanadi, lekin har bir inson o’zini sog’lomlashtirish borasida amaliy chora-tadbirlarni qo’llay bilishi lozim, buning uchun nazariy bilimga, amaliy ko’nikmaga ega bo’lmog’i kerak.