ICHKI ISHLAR VAZIRLIGI AKADEMIYASI KURSANTLARINING SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA AMAL QILISH MASALALARI - Mirzakulov Akrom Gafurjanovich; Mirzaxalilov Abror Xabirullayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Jismoniy barkamol avlod tarbiyasi va uning kamoloti, barqaror turmush tarzi madaniyati orqali yo‘lga qo‘yiladi. Unga asosiy mezoni bo‘lib individning sog‘lomligi, salomatligi darajasi olinadi. Sog‘lomlik, salomatlik esa inson jismining kamolotiga borib taqaladi va uning tamal toshini qo‘yish biologik  yoshining ilk davridan amalga oshiriladi.