MAʼNAVIYY-MAʼRIFIY ISHLARGA MAʼSUL XODIMLARNING NOTIQLIK MAHORATI - Dlanova Palzira Gulimbetovna; Kurbanova Aisara Polatovna; Usenova Rano Baxtiyarovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur ishda ma'naviy-ma'rifiy sohada faoliyat yurituvchi hodimlarning notiqlik mahoratiga alohida e'tibor qaratilgan. Notiqlik mahorati, har qanday sohada faoliyat yuritayotgan mutaxassislar uchun zarur bo‘lgan, ularning o‘z fikrlarini aniq, tushunarli va ta'sirchan tarzda ifoda eta olish qobiliyatidir. Ma'naviy-ma'rifiy ishlar hodimlari, odamlar bilan muloqotda bo‘lish, ma'rifat, axloqiy qadriyatlarni targ‘ib qilish va jamiyatdagi o‘zgarishlarga ta'sir o‘tkazish uchun notiqlik mahoratini mukammal egallashlari lozim.