CHIZMACHILIK DARSLARIDA KICHIK GURUHLAR BILAN ISHLASHDA INDIVIDUAL YONDASHUV - Imomov Fozil Shakarbek o‘g‘li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Kichik guruhlar bilan ishlashning afzalliklari va muammolari, shuningdek, individual yondashuvni qanday qilib samarali qo‘llash mumkinligi haqida fikrlar bildirilib, amaliy misollar keltiriladi. Shu bilan birga, maqola o‘quvchilarning chizmachlik darslarida o‘z qobiliyatlarini rivojlantirish va jamoaviy ishda muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo‘lgan yondashuvlarni belgilashga  qaratilgan.