PEDAGOGIK FAOLIYAT SAMARADORLIGIDA MULOQOTNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Usmanov Esanbay Shirmatovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Pedagogik faoliyat jarayonini samarali tashkil etishda va ta’lim-tarbiya jarayonini muvoffaqiyatli  amalga oshirishda muloqotning psixologik xususiyatlari muhim ahamiyat kasb etishi to‘g’risida fikr yuritilgan.