OʻZBEK ESTRADASINI UMUM TA'LIM MAKTABLARIDA OʻQITISHNING INNOVATSION YONDASHUV METODIKASI - Isroilov Anvarjon Ikromjon o'g'li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘zbek pop madaniyatini o‘qitishning innovatsion metodologiyalarini joriy etish masalalarini o‘rganadi. Zamonaviy madaniyat elementlarini o‘quv dasturiga integratsiya qilish orqali o‘quvchilarning qiziqishini oshirish va ularning o‘zbek jamiyati va an’analarini chuqurroq anglashiga yordam berish mumkin. Tadqiqot adabiyotlar tahlili, metodologik asoslar va amaliy qo‘llanmalarga e‘tibor qaratib, ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llarini ko‘rib chiqadi.