MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY TARBIYA ASOSIDA AXLOQIY FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISH - Yakubova Zilola Zikirovna; Shukurova Maloxat Mirzoxidovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy tarbiyaga yangicha yondashuvi maktabgacha ta’lim tashkilotida bola shaxsiga yo‘naltirilgan ta’limni qalbi va ongiga singdirish  bolada axloqiy fazilatlarni kafolatli shakllantirishda uning psixologik qonuniyatlarini o'rganish, mazkur masalada oila, maktabgacha ta'lim tashkilotilarning ijtimoiy-pedagogik imkoniyatlarini to'liq yuzaga chiqarishni va ular orasida ilmiy-metodik hamkorlik va uzviylikni yangi darajaga ko'tarishni hamda uning ijtimoiy asoslari haqida fikr yuritilgan.