PEDAGOGIK INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI AMALIYOTGA TADBIQ ETISH MEZONLARI - Yorqin Sharapovich Turopov (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada innovatsiya, shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim va innovatsion ta’lim tushunchalarining mohiyati ochib berilgan. Mutaxassislik fanlarini o‘qitishga inovatsion ta’lim texnologiyalarini tadbiq etishning ilmiy-metodologik mezonlari tahlil etilgan.Shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim turi sifatida innovatsion ta’limning o‘ziga  xos xususiyatlari,  o‘quv jarayoniga innovatsion ta’lim texnologiyalarini tadbiq etish mezonlarining  didaktik prinsiplari va ahmiyati ko‘rsatilgan.