FUQAROLARNING DAVLAT VA JAMIYAT BOSHQARUVIDAGI ISHTIROKI - Hamroyeva Shahrizoda Shavkat qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston Respublikasida fuqarolarning nodavlat tashkilotlarida fuqarolarning jamiyat boshqaruvidagi ishtiroki tahlil qilingan.