O’ZBEKISTON TARIXI VA UNING UNING O’ZIGA XOS TARAQQIYOT YO’LI - Xidirov Islomjon Tojiboy oʻgʻli (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: O‘zbekistonning  davlat  mustaqilligi  xalqimizning  uzoq  yillar  davomida  olib  borgan  og‘ir  va  mashaqqatli  kurashining  qonuniy  natijasidir.  Vatanimiz tarixi mustaqillik xalqimizga nihoyatda qimmatga tushganidan, istiqlol asrlar davomida berilgan qurbonlar evaziga qo‘lga kiritilganidan guvohlik beradi. Endilikda xalqimizning o‘z taqdiri  o‘z  qo‘lida,  xalq  o‘z  mamlakatining  mustaqilligini  mustahkamlash yo‘lida astoydil mehnat qilmoqda