INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA TALABALARNING LEKSIK KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Nigmatova Nafisa Ma'rufovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya:Maqolada  innovatsion texnologiyalar yordamida talabalarning leksik kompetensiyasini shakllantirish haqida keng maʼlumot berilgan.