O‘ZBEKISTONDA XATTOTLIK SAN'ATI VA UNING BADIIY XUSUSIYATLARI - Gulchehra Abrorova (PEDAGOGS, 2025)
Mazkur maqolada arab yozuvining keng tarqalishi taraqqiyoti rivojiga munosib hissa qo‘shgan hattotlik san'atining Markaziy Osiyoda Islom dini sivilizasiyasining madaniy merosida o‘ziga xos o‘rni haqida so‘z yuritiladi.