ICHKI ISHLAR BO‘LIMI XODIMLARINING IRODASINI MUSTAHKAMLASH: MUSTAHKAM IRODA YARATISH YO‘LLARI - Tolibov Umidjon To`lqin o'g'`li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ichki ishlar bo‘limi xodimlarining irodasini mustahkamlash: mustahkam iroda yaratish yo‘llari mavzusida bir qancha ma`lumotlar keltirib o`tilgan. Irodani mustahkamlashda psixologik tayyorgarlik birinchi o‘rinda turadi. Ichki ishlar xodimlari har kuni ruhiy bosim ostida ishlaydilar. Ular turli xil favqulodda vaziyatlarga duch keladi, va bu holatlar ulardan o‘zini boshqarish va tez qaror qabul qilishni talab qiladi.