MUQOBIL ENERGIYA NIMA VA UNIG JAMIYATIMIZGA AHAMIYATI - Nafasova Gulnoza Baxtiyorovna; Eshpulatov Ravshan Muxtor og’li; Mamirova Sevinch G’ofurjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Yashil energiya mamlakatlar, shaharlar, kompaniyalar va fuqarolar tomonidan tanlanadi. Ushbu maqola orqali qayta tiklanadigan manbalar muqobil toifadan asosiylariga qanday o‘tayotgani, ular dunyoda qanday rivojlanayotgani va kelajakda ularni nima kutayotgani haqida fikr yuritamiz.