TA’LIM XALQARO TAJRIBA - Jo‘rayeva Muhabbat Ahadovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu  maqolada 5 E modeli asosida dars jarayonlarini tashkil etish metodikasi berilgan. O‘quvchilarning  kimyo  faniga  bo‘lgan     qiziqishlarini orttirish,  mavzuga jalb qilish muhim hisoblanadi. O‘quvchilarning qiziqishini uyg‘otish uchun o‘qituvchilar o‘quvchilarga murojaat qilishlari, ular bilan bog‘lanishlari kerak. Aks holda siz ularga nimadir o‘rgata olmaysiz.Mulohaza yuritishga chorlovchi muhim savollar bering. Mulohaza yuritish - bu zarurat!