TURLI MINTAQALARDAN KELTIRILGAN GOLCHTIN ZOTIGA MANSUB SIGIRLARNING SUTDORLIK KOEFFITSIENTINI O’RGANISH - Amonov Rasul Chorshambi o‘g‘li; Berdiyev Maqsetbay Tórebayevich; Eshniyazova Jaynaxan Siypatdin qızı; Jańabaev Timur Baxadır ulı (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Bu moqolada turli mintaqalardan keltirilgan golchtin zotiga mansub sigirlarning sutdorlik koeffitsientio‘rganilgan.