ONA TILI DARSLARIDA HASS METODIDAN FOYDALANISH - Temirova Sohibabonu Abdumalik qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili darslarida Hass (History, Arts, Social Sciences) metodining qo'llanilishi ko'rib chiqiladi. Hass metodi o'quvchilarning til ko'nikmalarini rivojlantirish, ijodiy fikrlashini oshirish va muloqot qilish qobiliyatini mustahkamlashda samarali vosita sifatida xizmat qiladi. Shuningdek maqolada metodning asosiy tamoyillari, dars jarayonida qanday integratsiya qilinishi, o'quvchilarning ijodiy faoliyatlari va muloqot ko'nikmalarini rivojlantirishdagi roli tahlil etiladi.