MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDAGI PEDAGOGIK JARAYONLARNI YANADA TAKOMILLASHTIRISHDA YANGI ILG’OR PEDAGOGIK TEHNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH MAZMUNI - G. Sh. Ibrohimova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlaridagi mavjud pedagogik jarayonlarni tashkil etishda ilg’or pedagogik tehnologiyalardan foydalanish, ularni amaliyotga qo’llash jarayonida yuzaga kelishi mumkin bo’lgan va yuzaga kelayotgan qiyinchiliklar, ularni oldini olish va bartaraf etishga qaratilgan vazifalar haqida so’z yuritiladi.