KUNDALIK ISHLAR LUG‘ATI (VOCABULARY OF DAILY ROUTINES) - Kenjayeva Shoxista Mamadali qizi; Abdimurodov Doston Dilmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kundalik hayot tartibi va uning inson salomatligi, produktivligi hamda umumiy hayot sifatiga bo‘lgan ta’siri atroflicha yoritilgan. Kunni samarali boshlashda ertalabki odatlarning ahamiyati, vaqtni rejalashtirish va uning stressni kamaytirishdagi roli haqida ma’lumot beriladi. Jismoniy faollik va sog‘lom uyquning hayot sifatini yaxshilashdagi o‘rni va ularga alohida e’tibor qaratish tavsiya etiladi. Shuningdek, maqolada texnologiyadan oqilona foydalanish, kechqurun dam olish, oilaviy vaqt va shaxsiy rivojlanishga bag‘ishlangan odatlar haqida foydali maslahatlar keltirilgan.