MILLIY MENTALITET VA OTA-ONA TUSHUNCHASI. - Jabborov Sardor Saydulla o‘g‘li; Abdimurodov Doston Dilmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Milliy mentalitet tushunchasi va uning ahamiyati: Milliy mentalitetni tushunish uchun uning paydo bo‘lishi, tarixiy omillar va o‘zbek xalqi uchun o‘ziga xos xususiyatlari haqida batafsil fikr yuritiladi. O‘zbek mentalitetining o‘ziga xos belgilari, ularni boshqa xalqlardan farqlantiradigan omillar haqida fikr yuritish mumkin.