MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBAR IMIDJI VA UNING AHAMIYATI - Kopbayeva Baxtigul Ziyadadinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbar imidji va uning ahamiyati haqida aytib o‘tilgan.