BROKKOLI KARAMI DURAGAYLARINI TURLI YOSHDAGI KО‘CHATLARINI OCHIQ MAYDONDA TUTUVCHANLIGINI ANIQLASH - Bolikulov Farxod Olimovich; Ibrohimova Shamshoda Farhod qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatotsiya: Ilmiy maqolada Оchiq maydonga brokkoli karamini 15 kunlik ko‘chatlari ekilib ularning dala tutuvchanligi kuzatilganda qo‘yidagi natija qayd etildi. Barcha duragaylarda 1 ga maydonga 47619 donadan ko‘chatlar ekilgan bo‘lsa, ko‘chatlarning tutuvchanli brokkoli duragaylari aro qo‘yidagicha tofovut kuzatildi. Bunda FiestaF 1. naz duragayida 44762 dona, Strombili F 1 duragayida 45241 dona, Parthenon F 1 duragayida 45715 dona, Agassi F 1 esa 45712 dona ko‘chatlarning tutuvchanligi kuzatildi aniqlangan.