USMON AZIM LIRIKASIDA AYOL OBRAZINING BADIIY TALQINI ARTISTIC INTERPRETATION OF THE IMAGINE OF A WOMAN IN THE POETRY OF USMAN AZIM - Mavlonova Zarnigorxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shoir Usmon Azim ijodida uchraydigan ayol obrazining badiiyligi, ayollarga xos kechinmalar oqimi, ayol obrazining psixikasini yoritib berishda qo‘llanilgan detallar haqida so‘z boradi.